Besplatna procena polovnog automobila

Kada radimo otkup polovnih automobila radimo i besplatnu procenu tog vozila. Nakon poziva i razgovora sa vlasnikom vozila, dogovaramo se oko besplatne procene vozila. To je trenutak u kom određujemo tačnu otkupnu cenu. Saznajemo koliko vaš polovni automobil vredi. Besplatna procena koju nudimo našim klijentima je precizna, fer i korektna. 

 

Šta prethodi besplatnoj proceni automobila?

Prvi korak jeste pozivanje broja telefona za otkup polovnih automobila. Vlasnici automobila navode koji model i marku automobila imaju, godište automobila, u kakvom je stanju automobil, da li postoje neka oštećenja fizičke prirode, kao što su ogrebotine, puknuto staklo, i slično. Takođe, bitna stavka koju navodite jeste mesto iz kog zovete. Kada se dogovorimo oko besplatne procene grad iz kog ste igra ključnu ulogu jer moramo poslati nekog iz našeg stručnog tima da odradi besplatnu procenu automobila fer i precizno. Sve rešavamo u danu. Ukoliko ste nas pozvali ujutru, sve je gotovo tog dana, a ukoliko nas zovete predveče, rešavamo otkup vozila u roku od 24h. Kada naš tim stigne da odredište, precizno se trudi da izvrši besplatnu procenu automobila. Prilikom procene, naš stručnjak proverava da li je neka fizička nepravilnost vidljiva i koliko, da li motor radi, u kakvom je stanju celokupan automobil. Kada se postigne dogovor sa vlasnikom automobila rešava se papirologija, a isplata je na licu mesta.

 

Šta podrazumeva besplatna procena automobila?

Kao što smo prethodno naveli, tokom besplatne procene, stručnjak iz našeg tima proverava stanje automobila kako bi odredio otkupnu cenu. Što više oštećenja i fizičkih grešaka pronađe, to je cena niža. Ukoliko je vozilo u dobrom stanju dobijate najvišu moguću cenu. 

 

Zaključak


Kao i uvek, prvi korak je najbitniji. Tako je i sa besplatnom procenom pri otkupu automobila. Kada odlučite da na ovaj način prodate vozilo, znate da će vam trebati besplatna procena kako bi se utvrdila što viša moguća otkupna cena, a isto tako znate da je prvi korak pozivanje našeg broja telefona. Otkup vozila kao i besplatnu procenu radimo na različitim lokacijama širom Srbije i zbog toga je bitno da na kažete odakle ste. Prestanite da se pitate da li vredi i koliko vredi vaš polovni automobil, pozovite nas, mi ćemo vam reći okvirnu cenu i odraditi besplatnu procenu vozila. Nakon besplatne procene vozila znaćete konačnu vrednost vašeg polovnjaka, tačnije otkupnu cenu koja je formirana na osnovu više faktora (fizičko stanje, stanje motora, godište, zastupljenost, atraktivnost marke tj.modela). Isplaćivanje je svakako odmah nakon besplatne procene, dogovora i potpisivanja papira – sve na licu mesta.

Slični članci

Call Now Button