Otkup Vozila Beograd

Otkup polovnih vozila u Beogradu

 se dešava svakodnevno. Veliki grad, velika potražnja. Najveći broj polovnih automobila je upravo u Beogradu. Ne morate se pitati zašto, odgovor je jednostavan, jer je to naš najveći grad, sa najviše stanovnika, a samim tim sa najviše polovnih automobila koji čekaju da budu prodati. Domaćinstva imaju minimum jedno, a neki čak i dva i više vozila. Mnogi od njih žele da se reše svog polovnog vozila. Ili kupuju novo, ili imaju dva vozila od kog je drugi stariji model i ne u sjajnom stanju. Vlasnici znaju da ne mogu da dobiju punu cenu vozila, tačnije cenu koja je na tržištu, ali svakako zovu otkup automobila Beograd jer se na najbrži način rešavaju vozila, a isplatu dobijaju odmah. Postoji mnogo otkupa automobila u Beogradu. Vi izaberite nas!
Naš tim je spreman da vam da odgovore na sva pitanja. Pozovite nas i u kratkom roku dobijate različite vrste informacija. Od nas možete dobiti savet ukoliko se dvoumite oko vašeg polovnog vozila, takođe možemo vam reći okvirnu cenu iako još niste odlučili da kupite. Otkup automobila Beograd uvek na usluzi!
Kako funkcioniše otkup polovnih automobila Beograd?

 

Otkup polovnih automobila Beograd 

podrazumeva da ste prvo pozvali naš broj telefona u kom smo vam mi objasnili da imamo tim stručnjaka koji izlazi na teren i vrši besplatnu procenu vozila ukoliko se ne dogovorimo preko telefona oko otkupne cene. Izlazimo na teren u roku od 24h, a ukoliko ste nas pozvali rano ujutru, već u toku dana stižemo na adresu. Putem telefona nam dajete osnovne podatke vozila, kubikažu, snagu motora u kilovatima, oprema vozila ( klima, ABS i tako dalje). I naravno, fizičko stanje automobila: ovde mislimo na to da li je automobil udaren negde, zagreban ili ima puknuto staklo. Takođe, važno je napomenuti da li je vozilo registrovano ili ne, a ako jeste registrovano, treba napomenuti do kad. Isplata je svakako odmah, samo cena varira u odnosu na stanje automobila.
Kada dođemo u Beograd da otkupimo vaše vozilo, administraciju sređujemo mi. Kada je sve završeno, dobijate novac za vaše polovno vozilo. Napominjemo da izlazimo na sve lokacije u Beogradu: Čukarica, Stari Grad, Novi Beograd, Zvezdara, Mirijevo, Voždovac i druge lokacije.
Proverite otkupnu cenu vašeg polovnjaka tako što ćete nas pozvati na broj telefona! Nudimo vam brzu uslugu i dobru i brzu zaradu, što je win win kombinacija. Otkup automobila Beograd isplaćuje odmah u kešu, a dobra usluga i fer saradnja vam je zagarantovana.

Slični članci

Call Now Button