Šta kada vas vaš polovni automobil više ne služi?

Sigurno ste se pitali šta sa automobil koji vam više ne služi? Nije istina da vaš polovni automobil nema nikakvu vrednost. Bez obzira na to koliko je staro vaše vozilo, još uvek postoji šansa da za njega dobijete novac. Postoji mnogo različitih načina da se oslobodite automobila i morate odrediti koja je opcija najbolja za vas. Vaša finansijska situacija i stanje vašeg automobila verovatno su najvažnije varijable koje određuju šta će biti presudno.

Ako vam ponestane novca i želite da se rešite automobila, možda ćete razmotriti bržu i lakšu mogućnost da ga se rešite. Suprotno tome, ako je automobil u dobrom stanju i imate vremena da ga prodate, mogli biste gledati veću isplatu. Naravno, ovo oduzima više vremena, sve u zavisnosti na koji način samostalno želite da ga prodate, da li ćete zalepiti nalepnicu “prodajem auto” na staklo vašeg polovnog četvorotočkaša ili ćete putem oglasa na internetu. U svakom slučaju, mi ćemo vam dati par ideja ili saveta kako možete da se “rešite” automobila.

Vlasnik polovnog automobila na različite načine može da dobije novac za svoje vozilo iako je vozilo staro, u ne sjajnom stanju, ako popravke koštaju više nego samo vozilo, i slično.

 

Kada želite da se oslobodite svog polovnog automobila treba sebi da postavite sledeća pitanja kako biste doneli odluku da li ćete samostalno da prodate automobil, preko otkupa polovnih automobila ili na neki treći način.

Da li ste spremni da uložite malo više vremena i truda da dobijete što više novca za vaš automobil?

Da li ste spremni da poklonite automobil u dobrotvorne svrhe, da ne dobijete novac, nego samo zadovoljstvo da ste nekome pomogli?

Imate li prostora za automobil dok se ne proda, i da li će tako brže propasti (ukoliko se ne vozi i stoji u garaži)?

Da li želite da ga prodate što pre?

Da li želite da nemate stres prilikom prodaje automobila?

Da li vam je novac ključan? 

Da li vam je potrebna isplata odmah?

Kada sebi postavite ova pitanja, na osnovu odgovora koje sebi date znaćete na čemu ste i šta treba da uradite sa vašim automobilom. Ukoliko niste spremni da uložite vreme i trud, ne pokušavajte samostalno da prodate vozilo, pozovite otkup automobila. Ukoliko su odgovori na četvrto i peto pitanje DA, želite da ga prodate što pre i bez stresa, ponovo je otkup vozila rešenje za vas. Ako želite isplatu odmah, opet birajte otkup auta.
I sami znate šta je najbolji izbor za vas u ovakvom trenutku. Mi ne možemo odlučiti umesto vas, ali vam možemo pomoći da se odlučite, da izaberete opciju koja će vama odgovarati. Možete da nas pozovete i za savet, mi vam uvek možemo reći okvirnu cenu za vaše vozilo na osnovu onoga što nam vi saopštite putem telefonskog razgovora. Ako se odlučite da ne prodajete sami vozilo, da se ne bakćete sa tim jer uglavnom ispadne gubljenje vremena, pozovite nas, mi ćemo vaše vozilo otkupiti u danu, jer sve rešavamo u roku od 24 sata, a tako vas i isplaćujemo.

Slični članci

Call Now Button