Stres i prodaja automobila

Prodaja i stres su nekako povezani. A tek prodaja automobila i stres? Svima nam je to poznato! Ono što takođe znamo jeste da prodaja oduzima mnogo vremena, ne stižete da odradite sve na vreme, nemate pauze, obaveze samo pristižu, a auto se ne prodaje. Povećavaju vam se troškovi, a auto stoji u garaži, propada. Tada je pravo vreme da razmislite o otkupu automobila. Otkup polovnih vozila je pravo rešenje za vas jer nema stresa oko prodaje. Sve je stvar dogovora. Pozovite otkup vozila i objasnite im u kakvom je stanju vozilo. Vlasnik vozila treba da navede marku i modela automobila, godište, da li je automobil registrovan, da li postoje neka vidljiva fizička oštećenja, kao što su ogrebotine, pukotine, naprsline i slično. Nakon razgovora sledi izlazak na teren i besplatna procena vozila. Procena vozila je precizna i fer. Utvrđuje se da li je motor u ispravnom stanju, da li je bučan, da li svetla rade i slično. Nakon provere svega, sređuje se papirologija, sa kojom vi nemate ništa, što znači 0 za stres 1 za vas. Sve se završava u danu, što vam štedi vreme. Što znači 2:0 za vas kao vlasnika. I zadnje, ali ne najmanje bitno: novac. Novac koji dobijate za prodato vozilo putem internet oglasa je sigurno veći, ali ponekad ćete morati da čekate jaaaako dugo, a ovaj period za nekog zna da bude stresan. Ako želite novac odmah, otkup polovnih vozila se podrazumeva jer je isplata odmah i u kešu! Pozovite nas i biće 3 za vas, 0 za stres. Iz cele situacije ćete izaći kao pobednik.
3 stresa koja možete eliminisati kada prodate vozilo putem agencija za otkup vozila:


NEIZVESNOST


Kada prodajate vozilo putem web sajtova i internet oglasa postoji jedna doza neizvesnosti koja vam stvara stres. Neizvesnost u smislu čekanja da prodaje automobila i razmišljanja da li će se uopšte prodati i po toj ceni. Takođe, upravo ta neizvesnost oko cene je ono što može da stvori stres. Cena koju budete dobili na kraju verovatno neće biti ista kao početna cena, i to vas muči. Otkup polovnih automobila uklanja ovu vrstu stresa. Kada pozovete oktup polovnih vozila odmah dobijate okvirnu informaciju o ceni, a nakon besplatne procene konačnu otkupnu cenu. Ovo se sve dešava u roku od 24h, a isto tako novac dobijate odmah. Ne čekate, ne stresirate se i ne brinete narednih mesec, dva, a možda i pola godine, koliko biste čekali da ste prodavali auto putem interneta.


AUTO ĆE DA IZGUBI VREDNOST


Kada auto ne vozite, stoji vam u garaži, auto gubi na vrednosti. Niste uspeli da ga prodate putem interneta, čak ste zalepili nalepnicu „prodajem auto“ još dok ste ga vozili, ali niko se nije javio. Otkup vozila je pravo rešenje. Da ne biste sebi stvarali stres razmišljajući da li će automobil išta vredeti kada ga prodate ili ćete na kraju morati na otpad, pozovite otkup polovnih automobila i stres nestaje. Otkup vozila sve rešava za vas i novac dobijate odmah.
VREME
Svesni ste da ćete teško prodati automobil ukoliko zalepite papir „prodajem auto“ na staklo automobila. Takođe, znate da će vam fotografisanje automobila iz svih uglova oduzeti vreme. Zatim ćete sve te fotografije morati da ubacite u računar, a zatim na veb stranicu sa koje ćete prodavati vaše vozilo. Uf, da, plus pre toga ćete morati da napravite nalog na tom internet oglašivaču kako biste mogli da ponudite svoje vozilo drugima. Znači oduzeće vam još vremena, a stres će porasti. Zatim će ljudi početi da vas zovu, raspitivaće se, zvaće vas u vreme posla, ručka, a vi ćete početi da se nervirate. Kako biste to izbegli, počnite da razmišljate o otkupu polovnih automobila. Jednog od boljih načina da se rešite vašeg polovnog četvorotočkaša. Vaše vreme je najdragocenije. Ukoliko vam novac ne igra glavnu ulogu, a želite brzo i bez stresa da prodate automobil pozovite otkup automobila.

Sada razmislite dobro da li želite da izbegnete sve ove stresove. Ukoliko je vaš odgovor da, pozovite otkup automobila već danas!

Slični članci

Call Now Button