Top 5 najčešće otkupljenih automobila iz pojedinih gradova u Srbiji

Otkup automobila Beograd TOP 5

Za otkup polovnih automobila u Beogradu nam je bilo teško da napravimo listu, odnosno da izaberemo top 5 najčešće otkupljenih autmobila jer je Beograd naš glavni i najveći grad, sa 2,5 miliona stanovnika, što znači da se na dnevnom nivou proda i kupi veliki broj automobila. Različite marke automobila smo otkupili i bilo ih je mnogo. Lista nije 100% tačna, jer nije korišćena samo naša baza podataka, već smo pokušali iz razgovora sa drugima da utvrdimo koji se to najčešće automobili otkupljuju u Beogradu.
OPEL
FIAT
AUDI
VW
BMW

Otkup automobila Novi Sad TOP 5

Lista je odrađena i za Novi Sad, koji je manji grad od Beograda, ali to ne znači da se polovni automobili ne prodaju. Tačnije, postoji otkup polovnih automobila i u Novom Sadu, a top 5 najčešće otkupljenih vozila su:
FIAT
OPEL
VW
RENAULT
AUDI

Otkup automobila Kragujevac

Kada kažemo Kragujevac, prvo što pomislite kada su automobili u pitanju je FIAT, ali ne prodaje se samo FIAT već i drugi polovnjaci. Mi radimo otkup automobila Kragujevac, a evo naše TOP 5 liste za ovaj grad:
FIAT
OPEL
PEUGEOT
RENAULT
VW

 

Otkup automobila Zrenjanin

Zrenjanin kao manji grad oslobađa se starijih vozila, ništa manje nego neki drugi grad u Srbiji. U Zrenjaninu je tržište za otkup nešto manje. Mi vam garantujemo izlazak na teren za besplatnu procenu vašeg vozila, kao i za isplatu odmah. Mi smo takođe sastavili listu top 5 automobila koji su najčešći predmet otkupa vozila u Zrenjaninu.
VW
OPEL
FIAT
PEUGEOT
CITROEN

 

Otkup automobila Subotica


I za kraj ove liste odlučili smo se za Severnu Bačku. Tačnije za otkup polovnih vozila Subotica. /u Subotici – ne znam da li baš mora da se slaže u reč ili je ok da piše OTKUP VOZILA U SUBOTICI. Top 5:
OPEL
CITROEN
PEUGEOT
FIAT
VW
Pozovite nas i recite nam koje vozilo imate, koja je marka i model i u kakvom je stanju. Takođe, putem telefona pokušavate što detaljnije da nam objasnite u kom je stanju vozilo, a mi vam dajemo prvu ponudu. Ukoliko vam cena odgovara, nalazimo se oko preuzimanja, administracije i isplate. Isplaćujemo vas odmah! Pored toga, radimo i besplatnu procenu automobila i nakon toga određujemo otkupnu cenu, ukoliko putem telefona nismo dogovorili istu. Dajemo vam najvišu moguću otkupnu cenu i što je najbitnije isplaćujemo vas odmah!

Slični članci

Call Now Button